Подготвянето на вашия дом за продажба е голяма задача. Има много за какво да помислите и на всичкото отгоре трябва да оформите нещата, преди да започнете да показвате дома си на потенциални купувачи. Ако имате нужда от някои съвети как да увеличите стойността на имота, тогава тази статия е за вас. Ще изброим няколко подобрения в дома, които да имате предвид, когато го подготвяте за продажба. 

 

 

  1. Голямо почистване

Преди всичко ще искате да почистите имота си. Ще трябва да се насочите към целия си дом, от интериора до двора. Удивително е колко едно добро почистване може да увеличи стойността на имота. Тъй като това е толкова голяма работа, вероятно ще имате нужда от доставка на контейнер под наем за извозване на отпадъци. Опитайте се да бъдете възможно най-задълбочени, всички стари градински инструменти, декоративни предмети и стари играчки, с които децата не играят, трябва да бъдат премахнати. 

 

  1. Разчистете

Така че сте преминали през всичко, което искате да изхвърлите, но все още имате много неща, които искате да запазите. Това е добре, ще трябва да го приберете за известно време, преди да се преместите.. Наличието на чист дом позволява на купувачите да си представят как ще изглежда бъдещият им дом. 

 

  1. Измиване под налягане

Сега, след като преминахте през и почистихте дома си, измиването под налягане на настилката и алеите не само ще направи къщата ви да изглежда по-добре, но и ще повиши привлекателността й. Едно от първите неща, които бъдещите купувачи гледат, освен предната градина, е алеята. Свежият изчистен вид е добър индикатор за купувачите, че къщата е добре поддържана. 

 

  1. Запознайте се с всяка голяма ремонтна дейност

Има ли стари улуци, ремонти или течове, които просто не сте имали време да поправите? Запознайте се с това, преди да оцените дома си. Разходите, изразходвани за ремонтни работи, ще се върнат, когато продадете. Жилищата без нужда от основен ремонт са много ценни за купувачите на жилища. 

 

  1. Вземете нова настилка

Имате ли стар килим със съмнителни петна тук и там, вероятно е време да го смените. 

 

  1. Обновете банята

Банята е една от основните точки, които купувачите ще гледат, тъй като те ще искат чист модерен външен вид, който не се нуждае от ремонт. Няма нужда да се побърквате с обновяването на вашата баня. Но повторното облицоване или подмяната на стари кранове върви много напред като подобряване на дома, което хората обичат. 

 

  1. Надстройте кухнята

Подобно на банята, кухнята е основната зона, която купувачите ще гледат. Това е стаята, където всички се събират преди хранене, така че има голямо значение за всяко семейство. Пребоядисването, облицовката и подмяната на кранове и дръжки на шкафове ще се харесат на бъдещите собственици на жилища. 

 

  1. Пребоядисване на интериора и екстериора

Ако не сте се пребоядисвали през последните 7 години, струва си да дадете на дома си нов слой боя. Качеството на боята е много важно за повишаване на стойността на имота, тъй като това е една от най-забележимите части на дома. От секундата, в която погледнат къщата ви от колата си, те ще забележат качеството на боята, така че ще искате да се уверите, че е изправена. Доброто боядисване може да накара дома да се почувства нов и хората да искат да го купят.  

 

  1. Докоснете предния и задния двор

Отново, трябва да сте в крак с привлекателността си. Вашият преден двор ще бъде подложен на голямо внимание веднага щом потенциалните купувачи видят дома ви. Премахнете всички стари храсти и дървета и направете общо почистване на мястото. Уверете се, че косенето е извършено. Не е нужно да сте градинар, за да изглежда градината ви добре, достатъчно е да отделите малко време да я почистите и да засадите няколко нови растения, ако е необходимо. 

 

  1. Ново осветление

За да покажете новата си вътрешна боя, ще искате да инсталирате нови светлини. Ако имате стари висящи лампи, може би е време да изберете по-модерен външен вид. Не струва твърде много да инсталирате качествени осветителни тела във вашия дом. Добрата подредба на осветлението ще придаде на вашия домашен декор и боядисване модерен и привлекателен вид. 

 

Можем да помогнем с почистването! 

Време е да се захванете за работа сега, когато имате по-задълбочено разбиране как да увеличите стойността на имота. Както споменахме, ще трябва да прегледате всичките си неща и да ги почистите основно. Ние разполагаме с набор от услуги за доставка на контейнер под наем и извозване на битови отпадъци , идеални за работата. Нашите контейнери за отпадъци се предлагат в много размери и могат да се използват и за зелени отпадъци . Посетете нашия уебсайт за повече информация или се свържете с нас.