Изхвърлянето на отпадъци: картон, полиетилен, хартия, стъкло, битова техника, стари мебели, опаковки и строителни материали. Навременното извозване на битови отпадъци и извозване на строителни отпадъци е гаранция за ред и чистота. А рециклирането на отпадъци е спестяване на ресурси, тяхната циркулация в сферата на живота.

Извозването на строителни отпадъци се  налага както при строеж на нова сграда, така и при демонтаж на стара, при ремонти, премествания, преустройства и други случаи.

пластмасови-отпадъциЗа удобство и компетентна организация на работните процеси, нашата фирма за транспорт предлага да наемете контейнер  в град София и околността, в които можете да изхвърляте отпадъци. При нас можете да заявите доставка на контейнер с необходимите размери на добри цени.

Имаме достъпни цени за извозване на строителни отпадъци. Ако представлявате юридическо лице, можете да разчитате на пълен набор от необходимата документация. Работим легално, сключваме официален договор с клиента и имаме лиценз.

Своевременно извозване на боклука: картон, опаковъчен материал, полиетилен – пълно рециклиране

Рециклирането е цикълът на ресурсите. По време на строителството, особено на големи обекти, се натрупва голямо количество боклук под формата на полиетилен, хартия, пластмаса, дърво и метал. Изхвърлянето на тези отпадъци заемат големи площи, а разлагането им отнема много десетилетия с активно замърсяване на околната среда.

Контролът и опазването на природните ресурси е глобален проблем, който вълнува всеки разумен жител на планетата. Европа подхожда по-активно към решаването на проблемите, прилагайки нови технологии за рециклиране, използвайки сурови санкции за нарушителите. Република Беларус едва овладява метода за компетентно използване на рециклирането и доста успешно.

За бизнеса печалбите са най-важни. Именно рециклирането на отпадъците позволява да се намалят разходите и съответно да се увеличат доходите.