Кое е първото нещо, което хваща окото ви, когато посетите офис?

Разбира се, състоянието на мебелите. Съгласете се, не е много приятно да видите грозни мебели в привидно приличен офис. Въпросът е, че офис мебелите остаряват доста бързо.

Активно използване на бюра, столове и др. в продължение на няколко години, като правило води до появата на драскотини по тях, загуба на цвят от ярка слънчева светлина. Добрият собственик ще се опита да замени остарелите офис мебели с нови.

Но какво да правим със стария, ако няма къде да го поставим?

В момента има фирми, които професионално ще изхвърлят ненужните и стари мебели. Тази услуга, колкото и да е странно, е доста търсена, тъй като изхвърлянето на мебели е изключително необходимо за организации и други юридически лица, които не могат да използват „остарели“ мебели по предназначение. Особено често тази услуга се използва от фирми, които са се преместили в друг офис, затворили се или са задължени да напуснат заемания офис съгласно договор за наем.

Навременното и правилно изхвърляне на мебелите е въпрос от първостепенно значение за всеки здравомислещ мениджър. Може да се окаже доста трудно самостоятелно да ги изнесете. Ето защо фирма containers.bg предлага услуга за предприятия, наречена извозване и изхвърляне на мебели.

Дългогодишният и доста успешен опит в тази сфера на дейност позволява на фирмата да предлага на своите клиенти изгодни условия. На пръв поглед изглежда, че изхвърлянето на мебели е доста лесна работа, която не изисква висок професионализъм. Но повярвайте ми – не е така. При демонтаж и изнасяне на стари мебели е изключително важно да не се повреди скъпото обзавеждане на офиса или апартамента, да не се оставят драскотини по вратите и подовите цокли и да не пада тежък товар върху подовата настилка.

Извършването на такава работа изисква не само специални умения, но и използването на специално оборудване и инструменти. Професионалистите от фирмата владеят и двете. Гарантираме на клиентите си бързо, икономично изхвърляне на всякакъв вид ненужни мебели – от старинен евтин диван до тежък мебелен комплект от естествено дърво.

Достатъчно е само да ни предоставите информация за приблизителното количество стари мебели, както и за удобен за Вас период от време, за да могат нашите служители да демонтират, изнесат старите мебели за рециклиране. Работейки с нас, можете да сте сигурни във високото качество на предоставяните услуги.