Industrial dumpster filled with debris.

Industrial dumpster filled Loaded dumpster near a construction site, home renovation

След приключване на всякакви строителни работи се натрупват остатъци от строителни материали, а понякога не е лесно да се отървете от тях сами дори след малък ремонт на апартамента. На строителната площадка наличието на пясък, втвърден разтвор, парчета арматура, тухли и други строителни отпадъци значително усложнява по-нататъшната работа, така че редовното отстраняване на строителните отпадъци е една от неотложните нужди на строителните фирми.

За да подредите територията на строящия се обект в най-кратки срокове, използвайте услугите на специализирана фирма за извозване на строителните отпадъци. Професионалното отстраняване на строителни отпадъци ще спести време и разходи за труд и ще поддържа строителната площадка чиста. Освен това, като се отърват от строителните отпадъци своевременно, собственика на строителния обект ще се предпази от санкции от страна на регулаторните органи.

Извозване на строителни отпадъци

Строителните отпадъци се различават значително от другите видове отпадъци поради размера си. Трябва да се отървете от него правилно, в съответствие с нормите на закона. Неспазването е изпълнено с големи глоби, особено когато става въпрос за юридически лица.

Невъзможно е да се заравят тази категория отпадъци на територията на самата строителна площадка, забранено е изхвърлянето на строителните отпадъци в обикновени контейнери за твърди битови отпадъци. Оказва се, че след завършване на ремонта в апартамента собственикът трябва самостоятелно да изхвърли строителните отпадъци до депото или да потърси помощ от специална фирма, занимаваща се с тази дейност.

Как да се справим със строителните отпадъци

Услугите за извозване на строителни отпадъци се предоставят от редица фирми, които имат сертификат и необходимата документация, оборудване за преместване на товари и контейнери. В същото време наличието на разрешение е гаранция, че сте се обърнали към професионалисти в тази област.

Вашият партньор в извозването на строителни отпадъци и боклук в София. Доверете се на опита и изберете доказана фирма с повече от 20 години опит в бранша.

Изберете подходящият размер контейнер и направете заявка онлайн още сега. Фирма containers.bg притежава необходимите лицензи да извършва извозване на строителни отпадъци по поръчка на физически лица, организации и предприятия на договорна основа. Наличието на специализирано оборудване, включително автокран и товарач, ви позволява бързо да се справите с всякакъв обем строителни отпадъци в най-кратки срокове.