vilaЗа всички собственици на летни къщи възниква въпросът за събирането и извозването на боклука, тъй като там се натрупва голямо количество отпадъци от различни видове.

Събирането на боклука от вилата от специалистите на фирмата containers.bg се извършва бързо, ефективно и на достъпни цени. Практиката показва, че нашият подход позволява на клиентите да пестят, тъй като предоставяме пълен набор от услуги за събиране, транспортиране и по-нататъшно обезвреждане на отпадъците, предоставяйки услуги и на товарачи.

Фирма  containers.bg извършва доставки и извозване на строителни и битови отпадъци от град София и зона център. При необходимост ще доставим контейнери за отпадъци до близките населени места около град София( Лозен, Герман, Панчарево, Кокаляне, Пасарел, Божурище, Банкя, Иваняне, Горна Баня, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Бункера, Камбани, Локорско, Чепинци, Световрачане, Елин Пелин, Нови Хан, Владая, Гара Елин Пелин, Мировяне, Иваняне).

Фирмата извършва сметосъбиране от лятната вила с товарачи. Това ще ви спести  главоболието, а също така ще ви спести времето, усилията и най-вече пари.

Нашите служители разполагат с цялото необходимо оборудване за сметосъбирането;

Лична защитна екипировка, отговаряща на всички правила и разпоредби за подобна работа. Небрежното отношение от страна на непрофесионалисти може да доведе до злополуки;

Високо качество на услугата: нашите служители са истински професионалисти, които уважават желанията на клиентите и ценят работата си;

Автопаркът ни разполага с всякакъв вид превозни средства за извозване на малки количества боклук. Той лесно ще премине през трудно  проходими зони и  сгради и ще стигне до мястото на зареждане с отпадъци. В този случай това ще бъде най-изгодното решение.

Нашите предимства:

Цялата работа се извършва в съответствие с всички законодателни стандарти и изисквания за процеса;

Работим с отпадъци от всякакъв клас на опасност, осигурявайки правилно събиране, транспортиране, преработка или изхвърляне. Това дава сигурност на нашите партньори, че няма да имат проблеми със закона и че всички задължения ще бъдат изпълнени изцяло и в съответствие с условията на договора;

Оборудването, което използваме редовно, се подлага на поддръжка и е в добро състояние. Благодарение на което можем да поемем изпълнението на най-сложните поръчки.

При всяка дейност, с която се захванем търсим индивидуален подход, за да гарантираме оптимален баланс между качество и цена на услугите.

Извършваме доставки на контейнери за строителни отпадъци, извън работно време, само след предварителна уговорка. Разполагаме с възможността за доставка на три контейнера за строителни отпадъци наведнъж.

Услуга, която можем да ви предложим е експресна доставка на контейнер за отпадъци. Ако имаме възможност, в рамките на два часа след направена от Вас заявка за контейнер, ние ще го доставим. Това в никакъв случай няма да оскъпи цената. Извършваме безплатни огледи.