Когато някой е изправен пред задачата да разруши стара къща, стига до необходимостта от извозване на боклука и строителните отпадъци от съборената къща. Що се отнася до нашата транспортна фирма, ние гарантираме бързо и висококачествено извозване на боклука, останал от разрушени  къщи  с помощта на специално оборудване и контейнери с различни размери. Ние гарантираме най-доброто съотношение качество-цена.

Може да изглежда, че разрушаването на порутена къща е лесна задача, която не изисква много усилия. Обаче не е така. Основните моменти, които нашите специалисти вземат предвид в работата си, са изхвърлянето на боклука след събарянето.

В нашата компания работят специалисти, които са готови да се справят със задачи от всякакво ниво на сложност. Те също така ще ви посъветват по всякакви допълнителни въпроси и ще ви помогнат да изберете най-доброто решение. Що се отнася до цената на работата, можете да разберете цената за тези услуги от нашите мениджъри, като се обадите или оставите заявка на уебсайта.

razrushavane-na-kushta

Извозване на боклука: професионално, качествено, бързо.

След събаряне на къща се натрупват много различни отпадъци. Невъзможно е да ги изхвърлите в обикновени кофи на улицата. Остатъците от тухли, бетон, цимент и други специфични отпадъци се извозват на депата, предназначени за това. След това частично се използва като обратен насип при пътни работи.

Жителите на селските вили до  град София са изправени пред най-големите проблеми. Обемите на строителните отпадъци могат да бъдат много големи и е трудно да се организира извозването на строителните отпадъци от къщата. Но можете да се свържете с нас и евтино да се отървете от купчината боклук в двора. Контейнери за смет за строителни отпадъци.

Строителните отпадъци са неизменна част от нашия живот, които се образуват в резултат на събаряне на къша, сгради, строителство и друга градска инфраструктура. Правилното му съхранение и изхвърляне ни предпазват от хаоса.

Извозването на строителни отпадъци или битови отпадъци може да се извършва лично, от физически лица, но има определени правила и разпоредби, които осигуряват достъп до територията на специални депа. Всички проблеми, свързани с това, по-лесно се прехвърлят към транспорти фирми, които се занимават професионално с изхвърляне на боклук . Наемането на контейнер за смет ще осигури реда на околното пространство, а сключеният договор с фирмата изпълнител ще реши всички въпроси по извозването.

Събарянето на къща, ремонт на апартамент или офис, натрупани битови и строителни отпадъци – изхвърляне на боклук може да се наложи от всяко предприятие или физическо лице и нашата фирма е насреща за доставка на контейнер.

Отлаганията за боклук влияят негативно върху екологичността на района, създават усещане за безпорядък и развалят външния вид на земята или прилежащата територия.

Ние ще ви помогнем да се отървете от боклука след събаряне на къща и ще извършим цялата необходима работа бързо и качествено.

Нашата фирма е цялостно решение за изхвърляне на отпадъци!

Собствен парк от специално оборудване. Извозването на отпадъците се извършва с помощта на камиони за боклук- контейнеровози.

Наличие на всички необходими лицензи и разрешителни.