контейнер под наемВсеки бизнес, производство е подобно на човешкото тяло, в хода на своето съществуване, произвеждайки продукти, също създава отпадъци, които трябва да бъдат отстранени. И колкото по-голямо е производството или бизнесът, толкова по-повече отпадъци се произвеждат: ако боклукът от малък магазин може да бъде изнесен в близкия контейнер за боклук, то от супермаркетът вече ще се нуждае от собствена система за събиране и изхвърляне на отпадъците.

Нашата фирма Спасови Транс предлага комплексно решение на проблема с изхвърлянето на промишлените отпадъци. Предлагаме ви да наемете от нас контейнер с различен капацитет. Асортиментът включва контейнери с различни размери и материали.

В зависимост от нуждите на вашия бизнес, нашите мениджъри ще изчислят обема и модела на контейнера, ще предложат подходящия материал в зависимост от вида на отпадъците и ще изберат най-удобното извозване. Естествено, ние ще се погрижим и за извозването на боклука. Можете да поръчате извозване на контейнера веднъж седмично или по друг график, както и допълнителна извозване, ако трябва спешно да изпразните контейнера. Издръжливите и удобни контейнери се товарят на специално превозно средство и се транспортират до депо за такива отпадъци. Навременното изпразване на контейнерите е гаранция за липсата на неприятни миризми и други явления, свързани с разлагането на отпадъците при продължителното им съхранение.

В процеса на работа винаги можете да коригирате графика за събиране на боклука – например с увеличаване на производствените обеми или промяна в средната дневна температура. Удобните контейнери ще намерят своето място в близост до супермаркети и кафенета, големи търговски центрове и фабрики. Много е удобно да ги монтирате в близост до къщи, където нашата фирма осигурява извозване на твърди отпадъци . Тези контейнери са много по-удобни и привлекателни от остарелите кофи за боклук, те, дори когато са пълни, не представляват заплаха за вашето здраве, не замърсяват атмосферата с изпарения, районът наоколо остава чист и не привлича гризачи и мушици. Изнесените по график контейнери ще ви позволят да забравите за сметищата в двора си завинаги.