Чудили ли сте се някога какво прави фирма за извозване на контейнери под наем с нещата, които изхвърляте? Открийте отговорите тук.

пластмасови-отпадъци

Големите домашни ремонти обикновено създават бъркотия. Не само, че трябва да работите около строителната зона, но също така трябва да разберете къде да изхвърлите целия боклук, който се генерира от подобрения на дома или цялостен ремонт.

Почистването е много по-бързо и лесно, когато наемете контейнер за извозване на отпадъци от надеждна транспортна фирма за отдаване под наем на контейнери. Фирма за извозване на строителни отпадъци с контейнери за боклук облекчава стреса от всяко почистване след ремонт. Когато наемете контейнер за битови и строителни отпадъци, ви доставят наемания контейнер за боклук направо при вас.

Обикновено го паркират, където имате лесен за вас достъп. Всичко, което трябва да направите, е да го напълните с нещата, от които искате да се отървете. В края на срока на наема, ние от containers.bg идваме, вземаме го и го извозваме до оторизирано сметище. Толкова е лесно!

Къде отиват всички тези неща?

Ако сте изпитали удобството да наемете малък контейнер за боклук на място по време на ремонт на дома, знаете, че много различни предмети могат да бъдат изхвърлени в контейнера. Това може да включва дървени отпадъци, парчета гипсокартон, стари шкафове и много други неща. Всичко това се премахва от вашия имот за нула време. Но къде отива целият този боклук, след като бъде взет от вашето място?

Containers.bg , една от фирмите  за отдаване под наем на  контейнери за отпадъци в град София, може да ви помогне да разясните мистерията. Когато вземаме контейнери от къщите на нашите клиенти, ние ги отнасяме до местна станция за прехвърляне на отпадъци. Там артикулите се сортират за допълнителна обработка.

Защо да сортирате кошчето?

За да навредят най-малко на Майката Земя, битовите отпадъци трябва да се сортират и изхвърлят по различни начини, в зависимост от предмета.

Служителите на трансферната станция сортират всеки товар, търсейки предмети, които се нуждаят от специална обработка. Това може да включва опасни, токсични или запалими материали (които никога не трябва да се поставят в жилищни контейнери под наем), предмети с литиево-йонни батерии в тях, кухненски уреди, които могат да бъдат счупени и рециклирани или използвани за части, и други предмети, които могат да се рециклират в отделни съоръжения. След като сортирането приключи, елементите се уплътняват и извозват до оторизирано сметище.