konteiner-4-kubika-tovariСъс сигурност всички вие сте изправени пред трудността сами да изхвърлите строителните отпадъци след ремонт, строителство, събаряне на различни конструкции в апартамент или частна къща, както и във всяко предприятие или ферма.

Когато се събират и извозват такива боклуци, има сложност както от физическо естество, а именно, тежестта и големите размери на строителните отпадъци, изискващи обезвреждане, и ограничение във възможността за оползотворяване на самия боклук, тоест забрана за изхвърлянето на останалите строителни материали.

Нашата фирма е готова да Ви помогне по този въпрос. В продължение на много години предоставяме услугите си за извозване на боклука в София, както и в кварталите на София. Можем да Ви предложим контейнери с различни размери за събиране на отпадъци, в които нашите товарачи ще опаковат всички отпадъци, натрупани по време на строителството или ремонта, независимо от размера и теглото.

Ако трябва да освободите апартамента след извършен ремонт, тогава е подходящ 4 кубичен контейнер, в който освен строителни отпадъци можете да опаковате и стари мебели, конструкции на прозорци и врати и други предмети. За да извършите тази работа, може да заплатите на нашите хамали или да го направите сами. Тези контейнери се инсталират на превозни средства и се извозват на специални депа.

В случай, че сте имали мащабна конструкция, тогава са подходящи контейнери с размери 8 кубика. В такъв контейнер, освен типичните обемисти отпадъци, можете да поставите и цимент, бетон, тухли, останали от строителството. Такива контейнери могат да издържат на голямо тегло. За да се извърши тази процедура, се използва специална техника, или по-скоро превозно средство с хидравличен мулти-лифт. Предимствата от тази услуга са съществуваща възможност да се отървете от боклука на труднодостъпни места.

Като допълнителна услуга към изхвърлянето на боклука от вашата територия, ще получите и почистване.

Чудите ли се какво става по-нататък с боклука? Изхвърлянето му се извършва от специализирани фирми, които имат разрешение за тази работа. Нашата фирма предлага най-добрите цени.

Нашите експерти ще Ви помогнат да вземете и поръчате най-точния размер контейнер за отпадъци. За да направите това, просто трябва да оставите заявка на нашия уебсайт или да се обадите.

Направете договор с нашата фирма. Ние ще поемем работата от началото до края. Ние сме вашият надежден партньор за строителни и ремонтни работи, за подобряване на прилежащите територии и подобряване на градските улици, за реконструкция на сгради. Ние предлагаме пълна гама от услуги за извозване на строителни отпадъци.