Контейнерът е идеален при ситуации, в които има голямо количество строителни отпадъци. Ако ремонтните дейности са извършени в апартамент или къща, тогава почти винаги остават стари и ненужни материали. Те изискват изхвърляне и е нежелателно да се изхвърлят тези отпадъци в обикновен контейнер.

Нашата фирма може да извършва доставки и извозване на строителни и битови отпадъци от град София и зона център. При необходимост ще доставим контейнери за отпадъци до близките населени места около град София( Лозен, Герман, Панчарево, Кокаляне, Пасарел, Божурище, Банкя, Иваняне, Горна Баня, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Бункера, Камбани, Локорско, Чепинци, Световрачане, Елин Пелин, Нови Хан, Владая, Гара Елин Пелин, Мировяне, Иваняне)

Предлагаме контейнери със съвместимост  4 м3, 7 м3 и 8 м3:

  • Компактни;
  • Побират много боклук;
  • Лесно се транспортират.

В контейнерите можете да изхвърлите старото покритие от дома си, тухли, бетонни фрагменти, премахнати подови настилки, парцали и много други отпадъци. Това е само приблизителен списък на отпадъците, които се образуват в резултат на ремонти или преустройство.

Използване на контейнери след довършителни ремонти, стари инструменти. Всичко това може да се изхвърли в един контейнер – има достатъчно място. Дори апартаментът да е сравнително голям, обикновено е достатъчен един контейнер. Когато става въпрос за частна къща, много зависи от естеството на работата. Понякога са необходими по-големи контейнери за изхвърляне на строителни отпадъци.

konteineriКак се организира събирането на боклука

Нашата фирма изхвърля строителни отпадъци или приема поръчки за наем на контейнери. Можете да наемете контейнер, ако планирате  ремонт. В този процес боклукът се изхвърля в контейнер. Контейнерът се изважда от нашата фирма при обаждане на клиента. За извършване на еднократна работа се съставя договор. Обикновено тези услуги са еднократни.

Работим и с професионалисти, които се занимават с ремонтни дейности. Извършвайки работа на различни обекти, професионалистите поръчват събирането на боклука в контейнер.

Предварително е почистен боклука от територията, и виждат само крайния резултат.

Контейнерите със съвместимост от 8 м3 обикновено са достатъчни за такава работа. Можете обаче да се консултирате с нашите специалисти от фирмата. Те ще Ви дадат съвети за правилен избор на контейнер за извозване на строителни отпадъци.

Нашата фирма предоставя качествени и бързи услуги за извозване на строителни отпадъци. Нашият персонал ще Ви помогне правилно да изчислите броя на контейнерите и специалното оборудване при поръчката. За всеки клиент ще изберем график за събиране и използване, ще се договорим за цената на нашата извършена работа.