Почистете всички градински мебели

Препоръчваме да ги измиете, оставите да изсъхнат и след това да ги съхранявате на закрито за сезона. Външните тела като детски площадки и пързалки също трябва да се почистват, а всички играчки, които могат да се държат на закрито (като велосипеди, пясъчници и дворни играчки), също трябва да си проправят път за съхранение.

Листа и други боклуци

Почистете и съберете листата, които продължават да падат от дърветата. Не забравяйте онези „забравящи се места“ като улуци, водосточни тръби и повърхности на палубата / вътрешния двор. Внимавайте с насекоми, които се ровят в листни купчини. Листата не трябва да се оставят на двора ви.

Приберете маркучите

Опаковайте всички маркучи и приспособления, след като вече не са необходими, и ги съхранявайте на закрито.

Почистете прозорците

Почистете прозорците отвътре и отвън с помощта на екологично чист препарат за стъкло. Има много възможности за избор, но не забравяйте да изберете такава, която не съдържа токсични химикали. Децата и домашните любимци, които често гледат през прозорците, цапат прозорците ви.

Почистете комина

Да се ​​проверят и почистят комини и димоотводи. Безопасността е основната причина за това действие, тъй като запушването на комина ви представлява опасност от пожар, особено през зимните месеци.

Почистването на двора ви е малко повече от очакваното? Решихте ли да извършите цялостна реконструкция, докато почиствате? Обадете ни се днес, за да поръчате контейнер за вашия проект.