Започнете с пролетното почистване

Вашият гараж

Може би е идеалният момент да изградите своя домашен фитнес за гараж, който сте искали. Може би е време най-накрая да почистите и организирате, или да създадете вашата „човешка пещера“. Вижте стъпка по стъпка как да се справите с почистването на гаража.

Вашето таванско помещение

Никой не иска да чисти тавана – доверете ни се, ние знаем работата, която се влага в него! Но таванското ви помещение всъщност влияе върху въздушния поток и цялостното здраве на дома ви повече, отколкото бихте си помислили. Вижте пълно ръководство за почистване на тавана тук.

Детската стая

Когато децата са извън училище и вкъщи през цялото време, използвайте тази възможност, за да им помогнете да се организирате и почистите. Направете го като игра! Децата са много по-отзивчиви да помагат в домакинската работа, ако е забавно и получават нещо от това. Помислете за здравословно примамване или го направете игра, за да получите най-голям ангажимент от тях. Чиста стая за забавно занимание на открито или време на екрана; каквото е добро и здравословно за вашето семейство!

Хладилникът и килера

Почистването на хладилника може да е по-рутинно за повечето семейства, но килера обикновено е съвсем друга история. Ако сте като нас, почистването на килера може да се появи само когато е време да дарите консервирани стоки.

Всяко чекмедже, килер или стая в къщата

И ние сме виновни за това. Тези излишни химикалки, тази нежелана поща, тези кламери, ластици, тефтери и други … Всички те са в чекмеджето за боклуци, поставени под карантина. Запитайте се, наистина ли ви трябват тези 6 опаковки бележници или пъзелът, който баба ви е дала преди 3 години и никога не сте докосвали? Отделете това време, за да организирате и почистите всички тези тайни нежелани петна.