Всеки, който е преминал през реконструкция или масивно почистване, може да ви каже количеството отпадъци, които се генерират, може да бъде огромно. От реконструкции на кухни до почистване на мазе до ново озеленяване – тоновете материал могат да бъдат в тежест, освен ако не са налице правилните решения.

Някои общини предлагат специални програми за почистване през пролетта, които дават на жителите възможност да изнесат боклуците си до бордюра, но това може да бъде твърде голяма тежест за екипажите за боклук, тъй като нерезиденти се възползват от програмата. Хайленд Парк, например, предлага четири дни за пролетно почистване през април, но градският съвет е готов да изключи тази програма в полза на друга, която би била по-ефективна.

Наемът на сметище улеснява проектите за пролетно почистване

Престижните общности са по-чувствителни към премахването на отказ, отколкото други. Това са общности, известни със своите безупречни тревни площи и озеленяване, и те не се отнасят любезно към могилите и купчините пролетни почистващи материали на бордюра. По-подходящо решение за тази и други общности е сметището.

Най-добрият подход за организиране на усилията за почистване през пролетта е да започнете да планирате, докато снягът е все още дълбок. Тези с опит в големи проекти за почистване знаят колко бързо може да излезе извън контрол, поради което внимателното предварително планиране може да отмени проблемите. Големи проекти като цели гаражи и / или почистване на мазета определено ще изискват контейнер за отпадъци. Направете услуга на съседите си и нека контейнерът бъде доставен и прибран в рамките на седмица или по-малко.