apartmentПо време на строителните работи в апартамента всеки собственик трябва да мисли как да се отърве от боклука, който се натрупва в големи обеми. Знаейки, че ви предстоят бъдещи ремонти, важно е предварително да вземете решение за метода за изхвърляне и извозване на отпадъците от помещенията.

Ние от фирма containers.bg сме готови да си сътрудничим с търговски и промишлени предприятия, държавни институции и частни сгради. Изпълняваме задълженията си в рамките на договорения срок.

От какъв боклук трябва да се отървете?

Правилата за извозване на строителни отпадъци от апартамента показват, че дъските, бетонът, разпадащата се мазилка и торбите с остатъци от тухли са предназначени за транспортиране до зони, където остатъците се сортират и изхвърлят съгласно установените правила.

Има няколко възможности за решаване на този проблем: извозване на отпадъците сами или се свържете с нашата фирма – отдаване контейнери под наем, която ще ви помогне да се справите с различни обеми строителни отпадъци за кратко време.

Събиране на боклука без главоболие

Най-простият и ефективен метод да се отървете от ненужния строителен материал е да сключите специален договор с нашата фирма. Разполагаме с всички необходими сертификати, които дават правото да извършваме тези дейности.

Свързвайки се с нас, вие получавате не само висококачествено обслужване, но и:

  • Грижите се за нервната си система, тъй като можете да предотвратите конфликти с обитателите на входа;
  • Не се занимавате с това къде да изнесете всички натрупани боклуци;
  • Не търсите автомобилен транспорт за товарене и разтоварване на ненужните строителни материали;
  • Не полагате никакви физически усилия за извършване на тази работа.

Всичко, което се изисква от вас, е да се свържете предварително с нашия мениджър и да обсъдите всички подробности. Важно е да се предостави информация за количеството отпадъци, от кой етаж ще се извърши извозването, по кое време е най-удобно да се извършват всички дейности.

Цената на услугите, които предоставяме, може да бъде повлияна от етажността на сградата, района, в който трябва да се отиде, и броя на специалната техника.

Как се транспортират строителните отпадъци?

Всички неизползваеми отпадъци са опаковани от нашите служители. Всяка категория строителни материали имат своя собствена опаковка.

Работниците незабавно изнасят пакетите в специално подготвен транспорт, така че няма да има затруднения при придвижването по стълбището.

Не забравяйте, че опитите за самостоятелно транспортиране без спазване на предписаните правила и разпоредби подлежан на санкции.

При извършване на работата се фокусираме върху следните приоритети:

  • Спазваме определени срокове, които са предварително посочени в договора;
  • Цялата работа се извършва от квалифицирани служители;
  • Качеството на нашите услуги е на най-високо ниво;
  • Предлагаме на нашите клиенти лоялни цени за извозване на отпадъци.

Разполагаме със съвременна техника, която включва извършване на разтоварни и товарни операции: от тухлени стени до бетонни конструкции. Сътрудничеството с нас е удобно и приятно!

Можем да ви помогнем да избегнете налагането на глоби и да разрешите въпроса с изхвърлянето на строителния боклук възможно най-бързо. Нека заедно направим страната ни по-чиста!