palen-konteiner (1)След като установите, че ще наемете контейнер, за да сте сигурни, че отпадъците ви се изхвърлят ефективно – може да се почесвате по главата откъде да започнете процеса на наемане. Ако за първи път наемате контейнер, това ръководство просто ще обясни стъпките, които трябва да предприемете, за да премахнете ефективно отпадъците от вашия проект, като гарантирате, че времето ви се спазва и графикът ви се поддържа.

За да направим този процес прост и лесен, ние съставихме просто ръководство за наемане на контейнер за изхвърляне на строителни и битови отпадъци със стъпките, през които ще преминете, за да премахнете отпадъците от вашия проект, независимо дали е домашен или търговски .

 

КАКЪВ РАЗМЕР НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМА?

Независимо дали е голям или малък, ние предлагаме контейнер, който да отговаря на всички нужди. По-малките контейнери обикновено са по-добри за домашни проекти и могат да поберат около 25 торби за боклук. За по-големи задачи – контейнерите от 8 кубика  – идеални за голям търговски проект. Разбира се, има много различни размери между тях, повече информация можете да намерите тук .

След като прецените размера на работата си, изборът на контейнер за извозване на отпадъци трябва да отговаря на очаквания капацитет, но ако все още имате нужда от помощ, когато решавате кой контейнер да наемете, не се колебайте да се свържете с нашия приятелски екип, който ще може да ви посъветва допълнително в зависимост от вашите нужди.

 

МОГА ЛИ ДА НАЕМА КОНТЕЙНЕР В МОЕТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ?

В зависимост от това къде се намира вашата работа или проект, в идеалния случай ще можете да наемете контейнер от фирма, която е в състояние да посрещне острите ви нужди в кратки срокове, ако е необходимо. Нашата фирма доставя контейнери под наем и извозва отпадъци за град София и околностите.

 

КАКВО МОГА ДА ИЗХВЪРЛЯ В КОНТЕЙНЕР ПОД НАЕМ ?

Има определени материали, които са строго забранени за изхвърляне в контейнери, като азбест и отпадъци от електрически стоки . Поради рисковете за здравето, свързани с азбеста – по-специално размера на частиците, освободени при разграждането на материала и вдишването му като страничен продукт, сега законът гласи, че материалът трябва да се изхвърля от специализиран изпълнител

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ДНЕС

Ние  се гордеем, че успешно предоставяме комплексни услуги за доставка и извозване на контейнери за изхвърляне на битови и строителни отпадъци – базирани в град София.

Освен наем на контейнер за извозване на отпадъци, ние предлагаме и редица други услуги, включително изхвърляне на отпадъци , почистване  на дворове и изхвърляне на отпадъци и превоз на насипни товари .

За повече информация относно нашите услуги и за да наемете контейнер за изхвърляне на битови и строителни отпадъци днес – обадете ни се.