Искате да продадете дома си и трябва да освободите мястото? Извършвате саниране и не знаете къде да поставите строителните отпадъци? Трябва да се отървете от обемисти предмети и вещи, но няма подходящ транспорт? Свържете се с нашата транспортна фирма за извозване на боклук! Сред услугите – извозване на боклук от апартамент, къща. Ще пристигнем в уговореното време, ще изхвърлим ненужните вещи и боклук. Ние ще ви помогнем да изхвърлите всичко – от мебели до остарели, развалени електроуреди.

Защо си струва да поръчате контейнер за извозване на боклука от нашата транспортна фирма при  продажба на апартамент?

Бърз отговор на заявки. Можем да дойдем при вас веднага щом се обадите.

Трудов стаж – повече от 12 години. Гарантираме професионален подход към задачите, изпълнение на приложенията на високо ниво.

Къде да изхвърляме строителните отпадъци

След ремонта на апартамента винаги има строителни отпадъци. Собствениците често решават просто да изхвърлят този вид отпадъци в обикновените кофи за боклук, без да подозират за последствията. Какво трябва да знае всеки и как правилно да събира и изтегля натрупаното, без да нарушава закона?

За строителни отпадъци се счита всичко, което остава в резултат на козметичен или основен ремонт.

Те включват:

  • натрошени тухли и парчета армировка;
  • плочки и подови плочки;
  • подрязване на тапети и опаковъчни кутии;
  • водопроводни тръби, неподходящ водопровод;
  • кутии с изсъхнал лак или боя;
  • торби, кофи.

Количеството строителни отпадъци зависи от мащаба на ремонта. При извършване на леки козметични ремонти се образуват боклуци, които просто могат да бъдат изхвърлени в по-малък контейнер .

Как да извозим боклука?

Извозването на боклук се разрешава се на стопански субекти, които произвеждат отпадъци или предприятие, което има лиценз. Те превозват товари със специални превозни средства: камиони за боклук с контейнери или така наречените контейнеровози.

Най-лесният и евтин начин да се отървете  от боклука при продажба на апартамент  е да изберете подходящ контейнер, да се обадите директно и да заявите  извозване.

Лицензираната ни фирма притежава собствена специална транспортна техника, богата гама контейнери с различни размери.