Бетонните отпадъци, генерирани при строителство и разрушаване, представляват голяма част от отпадъците, които допринасят за опасенията за околната среда. Ако търсите начин да облекчите въздействието на вашия проект върху околната среда, знанието какво да правите с вашия бетон ще ви помогне доста.

Депото поема ли част от натоварването при изхвърляне на бетон? Да, но определено има други начини за изхвърляне на стар бетон, които трябва да обмислите, независимо дали сте предприемач или собственик на жилище. От повторна употреба до рециклиране на бетон – има много възможности.

 

 

Един от най-важните въпроси, които можете да зададете в началото на проект за отстраняване на отпадъци, е „как да се отървете от бетона по безопасен начин?“ Процесът изисква известно планиране, ако искате да поддържате ефективност. Например, ще наемете контейнер за боклук и ще свършите работата сами или е по-безопасно да наемете сервиз, който да свърши работата вместо вас?

Определете с какъв тип бетон имате работа и дали ще ви трябват отделни съдове за чист (инертен) срещу „мръсен“ бетон.

Колко бетон ще трябва да се премахне?

Имате ли достатъчно място за контейнер за боклук във вашия имот и близо до мястото, където в момента се намира бетонът? Има ли място, където бетонът може да бъде преместен временно?

Наемете строителен контейнер за боклук, за да извозите вашия бетон

Един от най-популярните методи за отстраняване на бетон е да наемете контейнер за боклук . Контейнер под наем за бетон е популярен, защото е рентабилен, но и изключително удобен.

Ако търсите гъвкавост, тъй като премахването на бетона ви ще отнеме известно време, наемането на контейнер за боклук за една седмица е добър вариант за вас. Освен това, когато изхвърляте бетон сами, вие спестявате пари от труда, който иначе бихте похарчили за услуга.

Гъвкавостта и рентабилността са двете най-големи предимства, когато наемете контейнер за боклук за вашите нужди от извозване на бетон. Когато имате физическите способности да свършите работата и времето, необходимо за зареждане на контейнер за боклук, това ще бъде опцията за вас.

Рециклиране на бетон в център за рециклиране на строителство и разрушаване

Рециклирането на бетон набира популярност, тъй като стават достъпни все повече опции за центрове за рециклиране при строителство и разрушаване. В стремежа си да бъдат по-отговорни към околната среда, собствениците на жилища и изпълнителите се обръщат към центровете за рециклиране, за да пренасочат своите бетонни отпадъци, което по същество пренасочва материала, който иначе би бил тежест за депата.

Повечето центрове са специализирани в смилането на бетона в материал, който може да се използва във всички видове приложения и да се превърне в жизненоважен компонент във всичко – от пътища до алеи. Този рециклиран материал може да се използва и в нов бетон, което облекчава въздействието върху ресурсите за нови материали.

Наемете фирма за извозване на отпадъци с контейнер под наем

За някои собственици на жилища и фирми е безценно да имат някой на разположение, който да върши тежката работа. Това е нашата фирма за извозване на отпадъци с контейнери може да направи за вас – намесете се и покрийте изхвърлянето на бетонни отпадъци. Containers.bg  ще доставим контейнер за строителни отпадъци и ще го извозим.

Бетонните остатъци, които можете да използвате повторно във вашия имот, ви спестяват неудобството да намерите нов „дом“ за него. Вместо да отделяте време да планирате къде ще отиде бетонът и как ще стигне до там, можете да заобиколите цялото планиране и разходите, като го използвате повторно.

Повечето собственици на жилища ще търсят най-удобния, най-лесния и рентабилен метод за премахване на бетона, но има и ангажимент към околната среда, който трябва да се вземе предвид и трябва да бъде част от процеса на вземане на решения. Също така има възможност поемането на по-екологичен маршрут също да е по-удобно за вас.

Когато си партнирате с Containers.bg , получавате екип от професионалисти, ангажирани да помагат. Когато вземете решение да наемете контейнер за строителни отпадъци във вашия проект за изхвърляне на бетон, ние ще ви доставим контейнер в удобно за вас време.

Колко струва изхвърлянето на бетон?

Когато се занимаваме с проект, който включва бетонни отпадъци, един от първите въпроси е „колко струва изхвърлянето на бетон?“ Както може би се досещате, колкото повече бетон имате на тегло, толкова повече ще струва да се отървете от него.

Най-добрият вариант е плащането за наемане на контейнер за боклук и фирмата ни Containers.bg  за наемане да го извози, когато е пълен. Цената на контейнера за строителни отпадъци зависи от големината на контейнера, който ще наемете и за коя част на град София  ще бъде доставката. В сайта ни има ориентировъчна цената за извозване на строителни отпадъци с контейнер, който е идеален за изхвърляне на бетонни отпадъци и включва доставка и извозване до депо.