КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ ЦЕНИ

Изгодни цени за наем на контейнери за отпадъци и боклук в София и региона

logo-retina
 • Изберете контейнер и поръчайте още сега
 • или поръчайте по телефона
4-kubikov-konteiner-cena-1
4 кубиков
контейнер
Започваща от 120лв
 • Поръчайте 4 кубиков контейнер за отпадъци и ние ще го доставим в максимално кратък срок!
  Периодът за наем е до 5 дни!
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
7-kubikov-konteiner-cena-3
7 кубиков
контейнер
Започваща от 160лв
 • Поръчайте 7 кубиков контейнер за отпадъци и ние ще го доставим в максимално кратък срок!
  Периодът за наем е до 5 дни!
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
8-kubikov-konteiner-cena-1
8 кубиков
контейнер
Започваща от 180лв
 • Поръчайте 8 кубиков контейнер за отпадъци и ние ще го доставим в максимално кратък срок!
  Периодът за наем е до 5 дни!
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.

Лицата, които извършват строителни ремонтни дейности, търсят услугите на сметоизвозващи фирми за извозване на строителни отпадъци. Всеки един строителен обект има различни количества строителни отпадъци за изхвърляне. Често количеството строителни отпадъци, което има за извозване се подценява и така изхвърлянето на отпадъци като обем става значително по-трудно. Дали отпадъкът, който имате за изхвърляне е бетон или тухла, стари мебели, те трябва да бъдат правилно изхвърлени. Всичко, от което се нуждаете е поръчка за доставка на контейнер за строителни отпадъци под наем.
Нашата оторизирана компания е на ваше разположение за изхвърлянето и извозването на боклука. Като сметоизвозваща фирма за доставка и извозване на контейнери за отпадъци, ние сме в състояние да Ви предоставим разнообразни контейнери за отпадъци, адаптирани към различни количества отпадъци, които трябва да се изхвърлят.
Контейнерите за боклук, които предлагаме са голям брои и различни по размери, така че да може да използвате подходящия контейнер за вашия проект и да не правите излишни разходи.

Размери на контейнери за отпадъци

Когато поръчвате контейнер за извозване на строителни и битови отпадъци, получени при разрушаване, почистване и други, може да избирате от:
* контейнер 4 кубика
* контейнер 7 кубика
* контейнер 8 кубика

Цената за наем на контейнер за отпадъци и извозването му до оторизирано сметище, зависи от неговия размер и региона за доставка, в който се намира строителния обект. Може да използвате доставеният контейнер за строителни отпадъци в продължение на 5 дни. След изтичането на този период, времето за наем може да бъде удължено, срещу допълнително заплащане.

 

Когато изпитвате затруднение в изборът на контейнер за боклук, може да разчитате на нашия опитен екип за съвет. Ние ще предложим идеалния контейнер за извозване на строителни отпадъци за всяка нужда. Когато се свържете с нас и ни дадете информация за пространствата, които имате да изчистите, така ние Ви предложим точна оферта. Без значение от какъв размер контейнер за отпадъци имате нужда, ние ще го доставим до вашият строителен обект в град София и околните населени места. Просто поръчайте подходящ за Вас контейнер, изхвърлете отпадъците в тях, а ние ще направим всичко останало. Извозване на строителни отпадъци чрез наемането на контейнер за отпадъци, е най- лесният и ефективен начин да се отървете от излишните боклуци.

 

Използвайки нашите транспортни услуги, Вие получавате:

Бърза доставка

Възможност за доставка на контейнери за отпадъци в рамките на 2 часа. Възможност за доставка на до 3 контейнера наведнъж.

Фиксирани цени

Винаги при заявка на контейнер за отпадъци, Вие получавате фиксирана цена за доставка, престой от 5 дни, извозване и такса смет. Сумата се заплаща при доставката на контейнера под наем, на нашия служител. Всички цени обявени на нашия сайт са без включено ДДС. Никога не Ви таксуваме за допълнителни разходи. Нашата цена за извозване и доставка на контейнери за отпадъци е гарантирана и потвърдена.
Отговорни и коректни към всеки наш клиент
Екипът ни е винаги отговорен и коректен към всеки един наш клиент и поетите ангажименти.

КАКВО ПОСТИГНАХМЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Със сериозен автопарк от специализирана техника, решаваме всякакви проблеми свързани с извозване на строителни отпадъци и боклуци в София, вече повече от 20 години.

dump-truck-icon
0+
ТОНА ИЗВОЗЕНИ ОТПАДЪЦИ
clients
0+
РЕДОВНИ КЛИЕНТА
konteiner-icon
0+
НАЛИЧНИ КОНТЕЙНЕРА
izvozvane-icon
0
КОНТЕЙНЕРОВОЗА
0+
ИЗПЪЛНЕНИ ПОРЪЧКИ
smile-icon-1
0+
ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
sofia-icon
0+
ГОДИНИ ПАЗИМ СОФИЯ ЧИСТА
izvozvane-icon
0+
ГОДИНИ ПАЗИМ СОФИЯ ЧИСТА
ПОРЪЧАЙ СЕГА

ПОРЪЧАЙ КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ И НИЕ ЩЕ ГО ДОСТАВИМ ОЩЕ ДНЕС

Имаме постоянна наличност на контейнери за строителни и битови отпадъци и работим всеки ден от седмицата.
ПОРЪЧАЙ СЕГА