КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ ПОД НАЕМ В СОФИЯ

Извършваме доставки и извозване на строителни и битови отпадъци от град София и зона център. При необходимост ще доставим контейнери за отпадъци до близките населени места около град София( Лозен, Герман, Панчарево, Кокаляне, Пасарел, Божурище, Банкя, Иваняне, Горна Баня, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Бункера, Камбани, Локорско, Чепинци, Световрачане, Елин Пелин, Нови Хан, Владая, Гара Елин Пелин, Мировяне, Иваняне)

При провеждане на разговор с наш представител, се определя кубатурата, адреса за доставка и деня, в който ще се осъществи доставката на наемания контейнер за строителни отпадъци. Ако нямате възможност за определяне на обема на контейнера за отпадъци, ще получите безплатен съвет. Цените за наем на контейнер за боклук, са вариращи и се определят от локацията за доставка и големината на контейнера под наем. Всеки клиент след консултация получава твърда цена, няма как да се променя. Изключение прави, наемането на пет последователни контейнери за извозване на строителни и битови отпадъци. В такъв случай цената подлежи на коментар. Извършваме доставки на контейнери за строителни отпадъци, извън работно време, само след предварителна уговорка. Разполагаме с възможността за доставка на три контейнера за строителни отпадъци наведнъж.

Услуга, която можем да ви предложим е експресна доставка на контейнер за отпадъци. Ако имаме възможност, в рамките на два часа след направена от Вас заявка за контейнер, ние ще го доставим. Това в никакъв случай няма да оскъпи цената. Извършваме безплатни огледи.

За поръчка на контейнери за строителни отпадъци е необходимо да се свържете с наш сътрудник или да направите онлайн заявка.

КАКВО ПОСТИГНАХМЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Със сериозен автопарк от специализирана техника, решаваме всякакви проблеми свързани с извозване на строителни отпадъци и боклуци в София, вече повече от 20 години.

dump-truck-icon
0+
ТОНА ИЗВОЗЕНИ ОТПАДЪЦИ
clients
0+
РЕДОВНИ КЛИЕНТА
konteiner-icon
0+
НАЛИЧНИ КОНТЕЙНЕРА
izvozvane-icon
0
КОНТЕЙНЕРОВОЗА
0+
ИЗПЪЛНЕНИ ПОРЪЧКИ
smile-icon-1
0+
ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
sofia-icon
0+
ГОДИНИ ПАЗИМ СОФИЯ ЧИСТА
izvozvane-icon
0+
ГОДИНИ ПАЗИМ СОФИЯ ЧИСТА
ПОРЪЧАЙ СЕГА

ПОРЪЧАЙ КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ И НИЕ ЩЕ ГО ДОСТАВИМ ОЩЕ ДНЕС

Имаме постоянна наличност на контейнери за строителни и битови отпадъци и работим всеки ден от седмицата.
ПОРЪЧАЙ СЕГА