КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ ПОД НАЕМ В СОФИЯ

Извършваме доставки и извозване на строителни и битови отпадъци от град София и зона център. При необходимост ще доставим контейнери за отпадъци до близките населени места около град София( Лозен, Герман, Панчарево, Кокаляне, Пасарел, Божурище, Банкя, Иваняне, Горна Баня, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Бункера, Камбани, Локорско, Чепинци, Световрачане, Елин Пелин, Нови Хан, Владая, Гара Елин Пелин, Мировяне, Иваняне)

При провеждане на разговор с наш представител, се определя кубатурата, адреса за доставка и деня, в който ще се осъществи доставката на наемания контейнер за строителни отпадъци. Ако нямате възможност за определяне на обема на контейнера за отпадъци, ще получите безплатен съвет. Цените за наем на контейнер за боклук, са вариращи и се определят от локацията за доставка и големината на контейнера под наем. Всеки клиент след консултация получава твърда цена, няма как да се променя. Изключение прави, наемането на пет последователни контейнери за извозване на строителни и битови отпадъци. В такъв случай цената подлежи на коментар. Извършваме доставки на контейнери за строителни отпадъци, извън работно време, само след предварителна уговорка. Разполагаме с възможността за доставка на три контейнера за строителни отпадъци наведнъж.

Услуга, която можем да ви предложим е експресна доставка на контейнер за отпадъци. Ако имаме възможност, в рамките на два часа след направена от Вас заявка за контейнер, ние ще го доставим. Това в никакъв случай няма да оскъпи цената. Извършваме безплатни огледи.

За поръчка на контейнери за строителни отпадъци е необходимо да се свържете с наш сътрудник или да направите онлайн заявка.

КАКВО ПОСТИГНАХМЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Със сериозен автопарк от специализирана техника, решаваме всякакви проблеми свързани с извозване на строителни отпадъци и боклуци в София, вече повече от 20 години.

dump-truck-icon
0+
ТОНА ИЗВОЗЕНИ ОТПАДЪЦИ
clients
0+
РЕДОВНИ КЛИЕНТА
konteiner-icon
0+
НАЛИЧНИ КОНТЕЙНЕРА
izvozvane-icon
0
КОНТЕЙНЕРОВОЗА
0+
ИЗПЪЛНЕНИ ПОРЪЧКИ
smile-icon-1
0+
ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
sofia-icon
0+
ГОДИНИ ПАЗИМ СОФИЯ ЧИСТА
izvozvane-icon
0+
ГОДИНИ ПАЗИМ СОФИЯ ЧИСТА

КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ И БИТОВИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Без значение какъв тип работа вършат, предприятията трябва да изхвърлят генерираните от тях отпадъци. Правилното изхвърляне е основна отговорност с цел опазване както на общността, така и на околната среда. Но въпреки, че предприятията споделят тази отговорност, всички те имат различни нужди и изисквания, когато става въпрос за справяне с нея. Ние от Контейнери БГ знаем, че бизнесите съществуват в много форми и размери, както и контейнерите ни за да отговорим на вашите нужди. Контейнерите за строителни отпадъци са изградени със висококачествени материали, които да издържат огромни товари през годините. Без значение какъв вид или колко отпадъци генерира вашият проект, ние разполагаме с необходимите експертни познания, за да Ви помогнем да изхвърляте отпадъците лесно и по-подходящ начин. С нашите контейнери за строителни отпадъци под наем и други опции, ние сме готови и в състояние да отговорим на всички ваши изисквания за отстраняване на строителни и битови отпадъци. Гордеем се с предоставянето на качествено, достъпно обслужване за извозване на боклук и отпадъци, без скрити такси. Независимо дали сте бизнес клиент или частник, любезният ни персонал е готов да Ви съдейства.

Изберете фирма Контейнери БГ за Вашите нужди от наем на контейнери за извозване на отпадъци

Сметоизвозваща фирма Контейнери БГ е една от водещите транспортни фирми за извозване  на строителни, битови и производствени отпадъци от близо 20 години. Нашият опит ни позволява да осигурим превъзходно обслужване на клиентите и по-ефективни стратегии за отстраняване на отпадъци. Независимо дали ви трябваме, за да подкрепим вашите строителни проекти или амбициозни усилия за пролетно почистване, ние сме фирма за извозване на отпадъци, на която можете да разчитате.

Когато изберете Контейнери БГ за големите си почиствания, използвате фирма, която се интересува от поддържането на общността Ви чиста, като същевременно запазвате планетата за бъдещите поколения. Свържете се с нас днес, независимо дали имате нужда от жилищен или търговски контейнер за извозване на отпадъци под наем.

Ценообразуването ни е конкурентно и ще се радваме да помогнем да отговорим на всички въпроси, които имате за нашите контейнери за боклук или други услуги за управление на отпадъци.

Контейнер под наем за град София

Работите по голям проект за подобряване на дома, изчистване на мазето и тавана или просто се опитвате да направите място, за да паркирате колата си в гаража? Когато домът или гаражът се превърне в място за съхранение боклуци  е време да започнеш да се отърваваш от нежелани неща.

В Контейнери БГ знаем, че има моменти, в които се нуждаете от по-голям контейнер за боклук или малък контейнер за домашните си нужди, ние сме готови да помогнем.

Не винаги е осъществимо да сложиш много неща на бордюра по време на голямо почистване, затова се свържете с нас за нашата услуга за наем на контейнери за извозване на отпадъци. Понякога да разбереш как ще управляваш отстраняването на боклуци е най-голямото препятствие, но работим, за да го направим лесно, за да можете да не се притеснявате  и да продължите напред с проекта си.

Ние ще ви помогнем да определите кое решение ще бъде най-добро за вас.

Правилният размер на контейнер за извозване на строителни и битови отпадъци 

Сметоизвозваща фирма Контейнери БГ  предлага открити контейнери за строителни отпадъци в най-различни размери (измерени в кубични метри) за седмични  наеми. Контейнер за отпадъци под наем ще Ви помогне да направите къщата си и двора си по-зелени и по-чисти. Независимо дали правите ремонт или трябва да преместите купчини с боклук, контейнер за отпадъци под наем ще улесни процеса.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

ПОРЪЧАЙ КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ И НИЕ ЩЕ ГО ДОСТАВИМ ОЩЕ ДНЕС

Имаме постоянна наличност на контейнери за строителни и битови отпадъци и работим всеки ден от седмицата.
ПОРЪЧАЙ СЕГА