prazen-kontejner-za-otpadatsiЛятото е в разгара си, всеки си мечтае за почивка, но и времето за летните ремонти е в разгара си. Много хора използват хубавото време за да направят ремонт на дома или да почистят двора. Изхвърляне на строителни отпадъци по време на ремонт и почистването след строителен проект или работа в двора може да бъде трудна задача. Но с помощта на нашата професионална услуга за извозване на строителни отпадъци можете лесно и бързо да изчистите всички нежелани битови и строителни отпадъци. Ако се чудите как работи извозването на строителни отпадъци с контейнери в град София, ето какво трябва да знаете.

 

 

Какви услуги предлагат?

Контейнери  за извозване на строителни отпадъци се доставят в различни  размери. Нашата фирма Спасови транс разполага с богат автопарк от камиони и контейнери и извършваме цялостни услуги като доставка, изхвърляне и извозване на строителни отпадъци с контейнери. В зависимост от вашите нужди може да наемете контейнер в подходящ размер за извозване на отпадъци.

Как работи?

След като изберете нашата услуга за извозване на отпадъци в София, процесът е доста прост. Вие просто ни се обаждате и ни уведомявате какъв вид отломки ще бъдат изхвърляни в контейнера и приблизително количество за това колко строителни отпадъци  ще трябва да бъде извозен. След като бъде напълнен контейнера, насрочете ден за вземане. Нашият екип ще пристигне на вашето място в деня на вземане със специален камион – контейнеровоз. Оттам нашият екип ще натовари пълният контейнер с всички строителни отпадъци, които искате да бъдат премахнати от вашия имот, и ще ги отнесат за правилно изхвърляне до оторизирано сметище.

Цена за извозване на строителни отпадъци в София?

Ниски цени за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София. Нашата фирма предлага извозване на строителни отпадъци на ниски цени и обикновено те са доста достъпни. Цената се фиксира в зависимост на размера на контейнера и мястото за доставка

Заключение:

Ако имате много отпадъци за изхвърляне от вашия имот, апартамент, гараж, двор, мазе които трябва да бъдат изхвърлени и извозени бързо и ефикасно, не се колебайте да се обадите на нашата професионална фирма за сметоизвозване днес! 

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите контейнери за боклук под наем в София и за извозване на строителни отпадъци.