ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ С КОНТЕЙНЕРИ ДО СМЕТИЩЕ

След изтичането на пет дневния престой или потвърждение от ваша страна, че наетият контейнер за отпадъци не Ви е необходим, ние пристъпваме към извозването му в най-кратко време. За самото вдигане на напълнения контейнер за боклук не е задължително да присъства Ваш представител. Изключение правят местата, на които контейнерът за строителни и битови отпадъци е позициониран на място, на което не можем да достигнем без Вас(заключени дворове или частни имоти).

С първостепенна важност са клиенти, които ползват наши контейнери за отпадъци и им е необходима смяна на пълен контейнер с празен. В такъв случай са необходими около два часа, за да може да сменим пълния контейнер за строителни отпадъци  с празен. Нужно е вашето разбирателство, че в град София трафика е доста натоварен и придвижването отнема време. Винаги съветваме нашите настоящи и бъдещи клиенти, два часа преди напълването на контейнера, да се свържат с наш представител, за да се разберат за самата смяна. Смяна на пълен с празен контейнер за отпадъци става на място. В много редки случаи, се налага извозване на пълният контейнер за отпадъци до сметище и връщането му до обекта. 

Напълнените контейнери за строителни отпадъци се извозват с цялата съпътстваща документация до подходящите за това сметища. При извозване, отпадъците се обезопасяват посредством мрежи, което гарантира абсолютна безопасност за нашият персонал и всички участници на пътя. Тук  идва и вашата задача за безопасност. Ваше задължение е да спазвате за нормалното натоварване на контейнера за отпадъци. Всички строителни и битови отпадъци се транспортират до единственото законно разтоварище „Враждебна“. Около град София съществуват и други разтоварища за извозване на строителни отпадъци. За тях недостатъка е, че трябва строителните отпадъци да бъдат сортирани. На сметище Враждебна се извозват строителни и битови отпадъци и се изхвърлят: бетон, замазка, тухли, вар, стари керемиди или цигли, дограма и врати, дивани, шкафове, гардероби, храсти, клони, дървета, земни маси и други.

Самото извозване на контейнерите за строителни и битови отпадъци се изпълнява с камиони или така наречените контейнеровози. Този тип камиони за боклук, извозват контейнери за отпадъци с големина от 4 кубика до 8 кубика. Тонажа, които транспортираме е до 12 тона. Работим с нови камиони за извозване на боклук не на последно място, чисто нови контейнери за отпадъци. Практикуваме извозване на строителни отпадъци с контейнери за боклук на клиенти. Доста фирми разполагат със собствени контейнери за строителни отпадъци, които ние извозваме.

Друг камион за отпадъци, с които разполагаме е камион с кран. Неговата вместимост е 7 кубика или 12 тона товар. Може да наемете камион за извозване на отпадъци от нас по всяко време. Времето, което е включено в цената за натоварване на камиона е 1 час. Според нас това време е достатъчно за товарене на до 7 кубика отпадък.

Нашата сметоизвозваща фирма притежава необходимите лицензи, сертификати и договори със сметища и заводи за рециклиране и обработка на строителни и битови отпадъци.

КАКВО ПОСТИГНАХМЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Със сериозен автопарк от специализирана техника, решаваме всякакви проблеми свързани с извозване на строителни отпадъци и боклуци в София, вече повече от 20 години.

dump-truck-icon
0+
ТОНА ИЗВОЗЕНИ ОТПАДЪЦИ
clients
0+
РЕДОВНИ КЛИЕНТА
konteiner-icon
0+
НАЛИЧНИ КОНТЕЙНЕРА
izvozvane-icon
0
КОНТЕЙНЕРОВОЗА
0+
ИЗПЪЛНЕНИ ПОРЪЧКИ
smile-icon-1
0+
ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
sofia-icon
0+
ГОДИНИ ПАЗИМ СОФИЯ ЧИСТА
izvozvane-icon
0+
ГОДИНИ ПАЗИМ СОФИЯ ЧИСТА
ПОРЪЧАЙ СЕГА

ПОРЪЧАЙ КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ И НИЕ ЩЕ ГО ДОСТАВИМ ОЩЕ ДНЕС

Имаме постоянна наличност на контейнери за строителни и битови отпадъци и работим всеки ден от седмицата.
ПОРЪЧАЙ СЕГА