Как наемът на контейнер за боклук може да ви помогне да почистите гаража си

Разхвърлян гараж може да създаде много проблеми. Лесно е да се стресирате, когато не можете да намерите вещите си и трябва да сортирате неорганизирани купчини, за да намерите това, което търсите. Предприемането на необходимите стъпки за почистване на гаража може да ви отведе до път на организация.

Ако вашият проект за почистване на гараж е достатъчно голям, може да искате да наемете контейнер за боклук, за да изхвърлите всичките си боклуци. Наемът на контейнер е чудесен начин да се отървете от ненужните боклуци, които заемат място във вашия гараж.

Стъпки към успешното почистване на гаража

Разглеждането на пълен гараж може да бъде обезсърчително, но преместването една стъпка в даден момент е чудесен начин да управлявате бъркотията си. Ето няколко стъпки за това как успешно да почистите гаража си.

Стъпка 1: Премахване и сортиране

Страхотно място да започнете е да изнесете всичко от гаража си от пода до тавана. Направете три купища неща, които искате да запазите, продадете и изхвърлите. Това ще ви позволи да останете организирани през целия процес. Всичко, което искате да изхвърлите, може да бъде хвърлено във вашия контейенр под наем, за да се създаде допълнително пространство за организация.

Стъпка 2: Премахнете остатъците

Ако не сте почиствали гаража си от няколко години, на пода може да има натрупване на отломки. Използвайте метла, за да премахнете нежеланите паяжини или мръсотия. Ако стените или прозорците са замърсени, можете да използвате стари кърпи, за да ги избършете. Вместо да пълните кофите си за боклук с отломките от гаража си, контейнера за боклук е идеалното място за трайно премахване на мръсотията.

Стъпка 3: Организацията е ключова

След като всичко е чисто, може да помислите за инсталиране на рафтове във вашия гараж. Стелажите предоставят начин да организирате нещата си в по-ефективна материя. Започнете отгоре надолу, като започнете с нещата, които не използвате често като стари дрехи и документи, след което преминете към съхранение на сезонни предмети. И накрая, съхранявайте неща, които често използвате за лесен достъп. Също така може да бъде полезно да маркирате всяка кутия, за да намерите бързо това, което търсите. Следването на тези стъпки може да направи стресиращ проект като почистване на гаража ви малко по-малко плашещ.