konteiner-4-kubika-tovariСъбирането на боклук с помощта на различни контейнери, както и  по-нататъшното им изхвърляне се извършва на специални депа, с които се сключват договори. Това е важен и сложен въпрос, чието решение трябва да се извърши от опитни и компетентни специалисти в тази област.

Нашата фирма  е лицензирана от българското законодателство за извозване на строителни, битови и промишлени отпадъци. Ние разполагаме с няколко камиона и доста богат набор от контейнери за отпадъци от битов и строителен характер. Контейнерите, които предлагаме са еднакви както за строителни отпадъци, така и за битови и производствени отпадъци.

На ваше разположение са не само техническата база и организацията, но и екип от опитни товарачи.

Можете да поръчате контейнери за строителни отпадъци, от различни видове: от малки, компактни до по-големи , оборудвани със специални устройства. Изборът на оборудване зависи от количеството на отпадъци, които трябва да извадите.

Ако не знаете какъв вид контейнер за извозване на строителни отпадъци да поръчате, препоръчваме ви, да се запознаете с предложенията, които са публикувани на нашият сайт Containers.bg. Притежаваме над 200 броя контейнери за строителни и битови отпадъци и четири камиона за боклук.

Предлагаме  контейнери за отпадъци под наем, транспортни услуги за доставка и извозване на контейнери.

Как да поръчам контейнер?

Ако планирате голям ремонт,  разчистване на жилищни площи, гаражи, тавански помещения и задръстени от ненужни вещи мазета, тогава не можете без контейнер.

Това е  доста добра причина да се използват  услугите на нашата фирма , тъй като извършваме доставки на контейнери за строителни отпадъци, извън работно време. Разполагаме с възможността за доставка на три контейнера за строителни отпадъци наведнъж.

Можем да Ви предложим и е експресна доставка на контейнер за отпадъци. Ако имаме възможност, в рамките на два часа след направена от Вас заявка за контейнер, ние ще го доставим. Това в никакъв случай няма да оскъпи цената. Извършваме безплатни огледи.

Предимството от наемането на  контейнери за извозване на строителни и битови отпадъци са свързани с удобството да се избягват отделни пътувания до депа, оптимизиране на транспортните разходи и съвместимост към всякакъв вид отпадъци благодарение на различните видове размери.

Всичко това може да се извърши по телефона или директно на сайта. Просто трябва да направите няколко кликвания или едно обаждане, да обявите желанията си, да обсъдите със специалиста, който ще приеме заявката.

Нашите предимства

Работим с пълна отговорност, ефикасно и компетентно, готови сме да предложим на клиента бързо изпълнение на поръчката, за да гарантираме най-добрата цена на услугите. Подхождаме особено към всеки клиент и сме чувствителни към неговите нужди. Разполагаме с необходимо оборудване, което има голяма мощност, товароносимост, висока маневреност и лекота на работа.

Работим:

Чисто;

Бързо;

Внимателно.

Имаме постоянна наличност на контейнери за строителни и битови отпадъци и работим всеки ден от седмицата.

Коректността и специалният подход водят до спечелване на наши настоящи и бъдещи клиенти.

Няма да съжалявате, ако изберете нашата фирма за извозване на строителни отпадъци с контейнери!