Изглежда, че никога няма свободен момент да седнете и наистина да организирате нещата, които идват в живота ви. В резултат на това вероятно имате куп непрочетена поща, ако дори сте имали късмета да сте намерили време да отворите пощата. Тъй като цялото ни време е прекарано в движение, независимо дали е изстрелване през вратата за работа или бързане да се намери място за хранене или забавление, къщите ни бавно, но сигурно стават все по-пълни с боклуци. Или домът ви е покрит с ненужни неща, или има вероятност той просто да е пълен с важни предмети, разпръснати из цялото място. Една от основните причини за това е липсата на време и липсата на организация. Простите организационни съвети могат да заемат малко тясно пространство и да го направят да изглежда приятно и уютно; не като избухнала бомба. Ние сме тук, за да ви предоставим няколко бързи препоръки за подобряване на вашата организация, започвайки от спалнята.

Основен проблем

Първата и най-важна стъпка при почистване на спалнята, е да се обърне внимание на точките на триене: факторите, поради които на първо място е такава бъркотия. Запитайте се, дали резултатът е липсата на достатъчно място за съхранение (т.е. липса на килери и закачалки) или дрехите не са прибрани правилно. И може би имате твърде много неща и трябва да наемете контейнер за боклук, за да ги махнете. Когато търсите контейнер за боклук, няма по-добър начин да започнете търсенето си от Containers BG. Идентифицирайте първо причината за разхвърляната стая и след това се опитайте да разрешите проблема.

Мащаб

След като разбрахте основния проблем, сега е време да помислите за размера на проекта. Ясно ли е да отделите допълнителна минута в края на деня, за да сгънете дрехите си и да ги приберете правилно? Реорганизацията на килера ще реши ли проблема? От друга страна, може би не е толкова просто решение и ще са необходими малко пари, за да се постигне целта за почистване. Препоръчваме ви да разгледате някои рентабилни решения за стелажи, преди незабавно да преминете към мащабни преобразявания на помещения. Може би гардеробът решава проблема.

Стая – Гърдероб

Изграждането на гардеробна не е най-евтиният вариант, но вероятно ще осигури най-много допълнително пространство. Така че, ако сте готови да инвестирате малко пари за почистване на спалнята, това може да е идеалното решение за вас. Ако решите да направите своя собствена гардеробна, ще трябва да сте сигурни, че сте измислили точните размери на пространството и как ще бъде организирано. Едва след внимателно измерване на площта и измисляне на дизайна, трябва да започнете да събаряте или изграждате тази стена.

Решение

Както повечето неща в живота, няма перфектно решение, което може да реши индивидуалните проблеми на всеки човек. Разхвърлянето на всяка спалня е малко по-различно. Както бе споменато по-горе, някои се нуждаят от бърза корекция, като отделят малко време, за да приберат нещата правилно, докато други може да искат да пренаредят стаята, за да спечелят повече място. В някои случаи може да няма достатъчно място и промяната на спалнята, за да има допълнителни дрешници и чекмеджета, може да е подходящото действие. В крайна сметка се свежда до това колко време и усилия искате да отделите за решаване на проблема и дали сте готови да разровите своите спестявания, за да помогнете за постигането на решението.