tuhli

Поради разнообразния характер на конструкцията, превозните средства, които точно съответстват на определен товар, участват в транспортирането на строителни материали. Ако класическият бордов транспорт се използва за доставяне на тухли в опаковки, тогава е разумно да се използват самосвали при превоз на насипни товари.

Транспортирането на строителни материали е поръчано от предприятия, занимаващи се със строителството на многоетажни сгради. Също така, малка част от клиентите са собственици, които строят частни къщи, вили и летни къщи.

Транспортните фирми са специализирани в доставката на следните строителни материали:

  • Стандартен стоманобетон, метални, металопластични и дървени конструкции;
  • Тухли, камък, плочки, боя и други опаковани стоки);
  • Големи и тежки контейнери, извънгабаритни продукти, оборудване, тръбопроводи, дървен материал);
  • Пясък, чакъл, строителни отпадъци, натрошен камък, почвени материали);
  • Готови бетонни и циментово-пясъчни разтвори, консистенция на вар, загрят асфалт);
  • Прахообразени – насипен цимент, гипс, вар, тебешир);
  • Течни – горива и смазочни материали.

Специфика на транспортирането на строителни материали

Транспортирането на тухли се извършва на палети (ако има опаковки), в контейнери или в насипно състояние. Последният метод включва доставката на използван материал. За зареждане на тухли се използват вилични машини или кранове.

Металните листове се транспортират по насипни или на партиди. За допълнително фиксиране на тръбопроводите се използват затягащи ленти. В допълнение, напречните ленти са монтирани на товарната платформа, за да предпазят товара от странично движение.

Следните видове транспорт се използват при транспортиране на строителни материали:

  • Отворени и наклонени плоски превозни средства с или без ремаркета;
  • Самосвали с или без затворена каросерия;
  • Самосвали полуремаркета; полуремаркета-превозвачи, полуремаркета-тръбопроводи или полуремаркета-панелни носачи;

Нашата фирма containers.bg за извозване на строителни материали е с дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги. Специализирани сме в доставка и извозване на различни материали. Разполагаме с действащ лиценз по закона за управление на отпадъците(ЗУО). Нашите камиони са последно поколение, а контейнерите за отпадъци, чисто нови. Това гарантира за отличното изпълнение на поетите ангажименти.

Транспортната услуга от фирмата помага да се организира безопасното транспортиране на строителни материали до всяко населено място. За целта клиентът попълва или се обажда на посочения номер в сайта,  посочва вида на превозното средство и опцията за товарене. Допълнителните изисквания показват необходимостта от колани или палети. След като се запознае с цената на транспорта, клиентът има право да коригира тарифната ставка до удобна цифра, за да отговори на бюджетните ограничения.

Доверете се на опита и изберете доказана фирма с повече от 20 години опит в бранша.