environmental-protection

В живота на всеки човек може да има момент, в който да реши да си купи жилище. Това решение обикновено е последвано от въпроси относно началото на ремонтните дейности. И всеки разбира отлично, че нито един ремонт не може да се извърши чисто и без отпадъци.

Необходимо е да се разбере, че строителните и битови отпадъци могат да причинят непоправима вреда на екологията на района, в който живеете. Строителните отпадъци не само са големи по размер, но и покриват цялата площ с прах и отработени газове от различни химикали. Всички тези огромни парчета бетон, опаковки от строителни консумативи като боя или замазка, електрически проводници и пластмаса влияят неблагоприятно върху околната среда. Натрупването на такива отломки може дори да доведе до пожар и други инциденти.

Как да се отървете от строителни или битови отпадъци?

  • За да организирате извозване на боклук, трябва да се свържете със специализирана фирма с лиценз за извършване на такива услуги.
  • Обадете се на фирма  https://containers.bg/ вашият партньор в извозването на строителни отпадъци и боклук в София. Доверете се на опита и изберете доказана фирма с повече от 20 години опит в бранша.
  • Изберете подходящият размер контейнер и направете заявка онлайн като обясните на мениджъра какъв боклук трябва да бъде премахнат;
  • Поръчайте контейнер за боклук, който отговаря на вида боклук, било то строителни или битови отпадъци;
  • Договорете часа на пристигане;

Фирмата за събиране на боклука имат всички видове контейнери. Например, ако активно се занимавате със строителство и боклукът вече блокира всичко наоколо, тогава за това си струва да поръчате контейнер с обем 7 кубически метра. Ако искате да преговаряте с фирма за седмичното извозване на битови отпадъци, тогава контейнер с обем 8 кубически метра е подходящ за такава работа. Фирмата, която организира извозването на строителни отпадъци, гарантира навременната доставка на автомобила със специалист, който ще донесе контейнера, ще прехвърли всички отпадъци в него и ще отиде до пункта за депониране.

Не трябва да се грижите сами за изхвърлянето на боклук, защото можете да получите голяма глоба за незаконно изхвърляне на отпадъци. Най -добре е да се доверите на професионалист с частно превозно средство и специален лиценз. Във фирмата работят само професионални товарачи, които познават рабатата си. Предлагаме дългосрочно сътрудничество , ще получите качествена услуга на адекватна цена. Така ще изчистите района от вредни и разлагащи се вещества, ще избегнете глоба и ще спасите екологията на вашия град.