Често по време на ремонтния процес в апартамента или къщата остават много строителни отпадъци след демонтаж на прозорци, врати, подготовка за мазилка или просто от разрушаването на старите стени на сградата. След такава работа се налага почистване, товарене, премахване на отпадъци и изхвърляне. Извършването на такива услуга на ниски цени и стриктно в срок се предлага от нашата фирма containers.bg.

Ние се занимаваме с професионално изхвърляне и рециклиране на отпадъци след демонтаж, работим в София, ще изпратим превозни средства до всеки адрес. Ние гарантираме висококачествени услуги: износът се извършва с оборудвани превозни средства в контейнери с предварително сортиране на обекта. Ако имате нужда от документи за отчитане, ние ще ги издадем след приключване на процедурата.

Услуга за извозване на строителни отпадъци

При завършване на строителството или ремонта собствениците трябва да се сблъскат с проблеми – натрупват се голямо количество отпадъци, които остават след монтажа или довършителните работи. Когато избирате между самостоятелен транспорт и контакт с фирмата, по-добре е да се доверите на специалистите:

Получавате пълен пакет от услуги до ключ, от товарене до доставка до депо. Нашите служители също ще се погрижат за организацията.

Регистрация съгласно изискванията на законодателството – доставката на съдържанието и изхвърлянето се извършва в съответствие със санитарните норми. При необходимост издаваме документи.

С нашата фирмата ще ви излезе по-евтино – ако решите самостоятелно да изнесете ще трябва да търсите транспорт, хамали и да контролирате процеса. Това е по-скъпо от наемането на специалисти от едно място.

Можете да сключите договор с нас предварително или да оставите заявка, ние бързо ще ви предоставим екип, който ще се справи със задачата за кратко време. Работим по график, приемаме спешни поръчки и винаги се съобразяваме с желанията на клиентите.

Цени за сметоизвозване след демонтаж

Цената на услугите може да бъде изчислена предварително, като се консултирате с нашия мениджър. Цената за извозване на отпадъци след строителство или ремонт зависи от следните критерии:

  • количеството боклук;
  • вид отпадъци;
  • отдалеченост на вашия обект;
  • необходимостта от допълнителни услуги;
  • текуща отстъпка за редовни клиенти.

Мениджърът ще изчисли крайната цена и ще я предложи за одобрение. Подробности могат да се уточнят по телефона, онлайн или в нашия офис. Стараем се да предложим най-добрите условия за взаимноизгодно сътрудничество, привличане на клиенти с разумни цени и качествени услуги.