Нашата фирма предлага бързо и висококачествено сметосъбиране от склада. Складът се използва за съхранение на различни стоки, предназначени за търговия, производство, продажби. Но постепенно има много ненужни неща и се превръщат в боклук. Те трябва да бъдат изхвърляни навреме, но по закон е забранено изхвърлянето им в обществени контейнери за битови отпадъци.

За да избегнете административна глоба и да не навредите на околната среда, най-добре е да използвате нашите услуги. Не е нужно да наемате товарачи, да наемате превозни средства или да получавате разрешение за влизане в депото. Ние предлагаме пълен набор от работи по извозване на боклук от всяка територия.

Нашите услуги:

  • Ние осигуряваме товарачи за събиране на боклука, промишлените отпадъци и производствените остатъци;
  • Извозване на боклука – изнасяме боклука и отпадъците на специализирани депа или съоръжения за преработка, където те се обработват или изхвърлят;
  • Ние отдаваме под наем контейнери, кошчета и коли за събиране на боклука.

За извозване на боклука и отпадъците от склада при неговото преместване се използва транспорт с товароносимост от 1,5 до 25 тона. Ако трябва да извадите малко количество боклук до 1,5 тона – можем да ви предоставим контейнер с размери 8m3 или самосвал с кран и щипка. Големият тежък боклук се транспортира в контейнери с обем 7 м3 и 8 м3, обемът и носещата им способност позволяват извеждането на голямо количество боклук от склада.

  • Нашата фирма се опитва да извърши работата съвестно и точно, без да причинява вреда на екосистемата.
  • Свържете се с нас по всяко удобно за вас време и ще получите отговори на всичките си въпроси.
  • За да направите поръчка, обадете ни се на номерата, посочени в сайта, по всяко време.

Нашата фирма ще предостави услугата „Извозване на боклук“ на най-достъпни цени. Повечето клиенти, които просто се обаждат до фирмата, задават същия въпрос: „Колко струва тази услуга?“. Не можете да дадете бърз отговор на този въпрос, тъй като трябва да знаете всички подробности и характеристики на поръчката.

Спешното събиране на боклука ще се оцени малко по-скъпо и това е много разбираемо. Ще се отървем от строителните отпадъци по качествен начин, а също така ще ги вземем: от апартамент, от лятна къщичка или от друго място и ще го доставим на сметище. След всеки ремонт има много различни строителни отпадъци, които изискват унищожаване, преработка или изхвърляне.

Компанията предоставя възможност за непрекъснато сключване на договори. В този случай плащането ще бъде по договаряне.

Нашите товарачи имат богат опит, така че сме свикнали да действаме решително, дори и в най-критичните ситуации. Можете да поръчате услуга с товарачи по всяко време. Цената на такава включена дейност е договорена предварително. Тогава ще получите и точната цена на разходите за всички видове работи за извозване на строителни отпадъци.