windowРамките на прозорци си имат свой собствен живот. Когато дойде време за смяна на старата дограма с нова, се налага да се намери фирма изпълнител, която да изнесе демонтираните конструкции. Нито пластмасови, нито дървени рамки могат да се оставят в близост до контейнерите за боклук – такива остатъци се считат за строителни отпадъци, те не се извозват заедно с ТБО. Фирма containers.bg предоставя услуги за премахване на стари дограми след демонтаж. Можете да прехвърлите всички проблеми, свързани с транспортирането на отпадъците, на специалисти и бързо да подредите нещата в ремонтираното съоръжение

Какво включва услугата

Не си струва самостоятелно да се занимавате с извозването на обемисти отпадъци, прозорци, балконски блокове. Голяма конструкция няма да се побере в лек автомобил. По-лесно е да поръчате услугата на професионалистите и да не се притеснявате за качеството на работата.

Процедурата за премахване на старата дограма след смяна на прозорците включва:

  • отпътуване на бригадата до обекта в съгласувано с клиента време;
  • отстраняване на предварително демонтирани рамки и свързаните с тях отпадъци;
  • товарене на ненужни строителни материали на борда на специални товарни автомобили;
  • транспортиране за по-нататъшна обработка.

Освен рамките и стъклата, след демонтажа остават поне 20-25 кг дребни боклуци, които също трябва да се изхвърлят. Не може да се хвърля в улей за боклук или обикновен контейнер – това води до административна глоба.

Защо е полезно да използвате професионалисти?

Извозването на боклука след монтажа на дограмата не е отговорност на монтажниците. Някои нямат подходящо оборудване, други смятат почистване като допълнителна услуга. Ето защо правилното решение би било да поканите външен изпълнител, който да почисти отпадъците от стълбищната клетка или двора. Това действие има много предимства:

  • спестяване на лично време;
  • няма нужда да носите тежести;
  • ползи за околната среда – старите прозорци няма да се изхвърлят на територията;
  • не плащате глоба за изхвърляне на строителни отпадъци в общия контейнер за боклук;
  • ниска цена на услугата.

Служителите на фирмата работят отговорно, така че процесът по почистване ще бъде бърз. Те знаят как да се справят с тежките рамки и стъклата. След изнасяне и товарене не остават боклуци и счупени стъкла. Дървесината, стъклото и пластмасата се рециклират.

Фирма containers.bg извозва строителни отпадъци и има всички необходими лицензи за извършване на дейност. Нашият транспорт има право да влиза в центъра на града, което е важно от гледна точка на удобство и спестяване на време. Денят и часът се съгласуват с клиента, специално оборудване с работен екип пристигат навреме в обекта. Обръщайки се към нашите специалисти, вие ще разрешите проблема с премахването на стари дограми и балконски конструкции възможно най-бързо и изгодно.