konteiner-4-kubika-tovariСтроителните отпадъци са неразделна част от нашия живот, който се формира в резултат на изграждането на сгради, съоръжения и друга градска инфраструктура. Компетентното му съхранение и изхвърляне ни предпазва от хаос.

Отстраняването на строителни или битови отпадъци може да се извършва лично, от физически лица, но има определени правила и нормативни документи, които осигуряват достъп до територията на специални депа. По-лесно е всички проблеми, свързани с това, да се прехвърлят на фирма, която се занимава професионално с извозването на боклука. Наемът на контейнер за боклук ще осигури реда на околността, а сключеният договор с изпълняващата фирма ще реши всички въпроси по извозването и изхвърлянето им.

Фирма  containers.bg предлага да наемете контейнер за отпадъци и различни количества боклук. Най-популярните контейнери за съхранение на отпадъци са направени от метал. Специалната защитна обработка на контейнерите им позволява да издържат на наложените им натоварвания и да не ръждясват.

В частните къщи е удобно да се използват малки пластмасови контейнери, те са по-леки на тегло. Наличието на колела улеснява придвижването на контейнерите из територията. Кокетните размери ви позволяват да наемете няколко контейнера наведнъж за сортиране на отпадъци в домакински, стъклени, пластмасови и хартиени. Сортирането е важен аспект на нашето време. Рециклирането на отпадъци защитава околната среда, намалява разходите за производството на различни стоки и прави планетата по-чиста.

У нас специално място се отделя на компетентното разпределение на отпадъците. Във всеки двор на жилищни сгради, на места за събиране и извозване на твърди отпадъци има 3 вида контейнери: за стъкло, пластмаса и хартия, за други неща. Като сортираме отпадъците и го преподаваме на децата си, ние се грижим за бъдещето.

Видове контейнери за боклук

Стандартните и познати квадратни метални контейнери могат да бъдат от различни цветове. Наличието на капаци ви позволява да избегнете неприятните миризми, това е особено важно през лятото. Моделите с колела улесняват преместването на контейнерите. Такива контейнери са удобни за частния сектор или в райони, в които камион за смет не може да се придвижи директно до мястото за съхранение на твърди отпадъци. За големи обеми строителни отпадъци е удобно да използвате специален бункер или голям контейнер. Пресовите контейнери – са контейнери с натискащ механизъм, който ви позволява да намалите обема на отпадъците. Тези видове са удобни в големи магазини, търговски центрове.

Доверете се на професионалисти от фирма containers.bg, които ще се справят с Вашия боклук. Разполагаме с достъпни цени, широка гама от услуги и високо качество на работа.