bulky-wasteДомакинските уреди, които са неразделна част от всеки съвременен апартамент или къща. Понякога създават много неудобства, когато е необходимо след повреда да бъдат премахнати.

Съгласно законите те не могат да бъдат изнасяни на обикновените депа или изхвърляни в уличните контейнери за отпадъци. Освен това ще са необходими много физическа сила, за да се демонтира устройството с последващо отстраняване. Но не е необходимо да се мъчите сами да го направите, т.к. има алтернативен вариант – изхвърляне на домакински уреди.

Какво включва услугата?

Тя включва пристигането на хамали, които превозват и качват домакинските уреди в камион. Следва транспортиране до депо или пункт за рециклиране. Това предложение е най -добрият вариант, който ви позволява да изхвърлите счупената печка или стар хладилник с минимални времеви разходи, чието изхвърляне, съгласно закона, трябва да бъде организирано. Ние от фирма containers.bg ще почистим, натоварим и извозим домакинските уреди.

Свържете се с нас!

На пазара в София за този вид услуги няма да можете да намерите фирма, която би могла да се съревновава по отношение на съвкупността от положителни качества. Опитваме се, доколкото е възможно, да подобрим всеки аспект от нашата дейност, което в резултат на това ни позволява напълно да задоволим всички желания на клиентите в областта на извозване и изхвърляне на домакинските уреди.

Какви са предимства на нашата фирма:

  1. Голям брой специално оборудване и персонал – дори в натоварени дни ще можем да осигурим екип от товарачи заедно с камион възможно най -скоро, след като се свържете с нас. Като допълнение, принципът на ефективност се простира директно до изпълнението на работата – специалистите бързо ще се справят с демонтажа на оборудването, неговото товарене и транспортиране.
  2. Компетентен персонал – наемаме само опитни шофьори. Избирателност към разглеждането на кандидатите за позицията на товарач – само учтиви, силни и отговорни кандидати получават зелена светлина.
  3. Разумни цени – почти всеки може да си позволи да използва нашите услуги, независимо от нивото на финансово положение. Особено разходите за изхвърляне на боклук ще зарадват юридическите лица.
  4. Денонощна услуга-транспортиране на стари домакински уреди по всяко време на деня. Същото важи и за разглеждането на заявления или консултации.
  5. Широка гама от услуги – ние обслужваме град София и околностите.

Опитайте се да се свържете с нас, ако имате нужда от професионална помощ при изнасянето на домакински уреди, ние гарантираме, че ще имате изключително положителни спомени от сътрудничеството с нашата фирма containers.bg. Данните за контакт на компанията са посочени в заглавката на сайта.