konteiner-s-otpadatsiДнес много клиенти на containers.bg предпочитат да поръчват контейнер под наем за събиране на отпадъци от София и района.  Нашият опит в това ни дава предимството да изберем подходящият контейнер с необходимата товароносимост. Разполагаме с контейнери от 4 м3 , 7м3 и 8 м3.

Какви са предимствата на фирмата ни за извозване на битови отпадъци и боклук след строителство?

Има много фактори, които могат да обяснят повишеното търсене на тази услуга. Изхвърлянето на отпадъците с контейнер е удобно. Просто поставете бункер или контейнер с необходимия обем в двора, в съответствие с предварително изготвен график – и можете да считате, че проблемите с чистотата и реда на тази територия са решени.

Извършваме доставки и извозване на строителни и битови отпадъци от град София и зона център. При необходимост ще доставим контейнери за отпадъци до близките населени места около град София( Лозен, Герман, Панчарево, Кокаляне, Пасарел, Божурище, Банкя, Иваняне, Горна Баня, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Бункера, Камбани, Локорско, Чепинци, Световрачане, Елин Пелин, Нови Хан, Владая, Гара Елин Пелин, Мировяне, Иваняне)

Друг несъмнен плюс при събирането на отпадъците е гъвкавостта на контейнерите. Бункер или контейнер могат да бъдат монтирани на различни обекти: на строителна площадка, близо до офис сграда или супермаркет, във вилно селище или жилищен район.

Площта, заета от контейнера, е минимална, а ползите от инсталирането му са наистина безценни. Удобно и лесно е да се извърши контейнерно извозване на боклука – фирмата изпраща камион с контейнер в зададеното време и поставя празен контейнер и извозва пълния контейнер с боклук. Тази операция ще отнеме няколко минути и по никакъв начин не нарушава обичайния ритъм на работа на хората, които се намират в тази зона.

Изброените по-горе фактори правят изхвърлянето на боклука с контейнери най-удобният вариант за изхвърляне на строителни и битови отпадъци. Не бива да се забравя, че комуналните услуги понякога не извозват навреме твърдите отпадъци от поверените им територии – това води до замърсяване на дворове и улици, значително влошаване на външния им вид. Просто поръчайте контейнерно сметосъбиране или сметоизвозване – и няма да се притеснявате за реда и чистотата на обекта – всичко ще бъде поверено на представителите на нашата фирма.

Ние извършваме извозване на отпадъци от различен произход и изпращаме специални превозни средства по всяко време точно където имате нужда. Ако трябва да подредите нещата на територията, съседната институция, предприятие, къща – свържете се с containers.bg – и ние ще направим обекта красив и чист!